♥my gfx ♥
3 participanți
Crazzzy-Orange :: Artists` place :: GFX
Pagina 1 din 1
♥my gfx ♥
acestea sunt sigurile facute de mn
av
nu prea mia iesit cum vroiam..
av
nu prea mia iesit cum vroiam..
Ultima editare efectuata de catre purple~love in Joi Aug 19, 2010 2:41 am, editata de 1 ori
purple~love- Proaspat Cules
- Numarul mesajelor : 52
Puncte : 65
Data de inscriere : 13/08/2010
Varsta : 25
Re: ♥my gfx ♥
Nu sunt eu experta,nu am mai dat prin photoshop de vreo doua luni,dar imi pot spune totusi parerea.
Voi fi destul de scurta.Nu cred ca e rau pentru o incepatoare,dar sunt cam prea simple.Nu spun in niciun caz ca ceea ce este simplu nu poate fi fumos,ba din contra.Insa lucrarile tale sunt mult prea goale,iar fundalul acela aproape tot alb...Incearca si tu sa lucrezi mai mult la el,joaca-te cu culorile,lasa-ti imaginatia libera!Cred eu ca va fi mai bine asa.
De ajuns,nu? ) Spor la treaba and See you next time!^^
Voi fi destul de scurta.Nu cred ca e rau pentru o incepatoare,dar sunt cam prea simple.Nu spun in niciun caz ca ceea ce este simplu nu poate fi fumos,ba din contra.Insa lucrarile tale sunt mult prea goale,iar fundalul acela aproape tot alb...Incearca si tu sa lucrezi mai mult la el,joaca-te cu culorile,lasa-ti imaginatia libera!Cred eu ca va fi mai bine asa.
De ajuns,nu? ) Spor la treaba and See you next time!^^
Krys- Baby Orange
- Numarul mesajelor : 39
Puncte : 41
Data de inscriere : 09/08/2010
Varsta : 30
Localizare : undeva prin sud-estul tarii
ms kris de sfat am tinunt cont
astept sfaturi si pareri
astept sfaturi si pareri
Uuu... imi place mult primul
Nu inteleg textul, cred ca e o mica greseala, oricum... Sig`ul si imaginea sunt superbe
Spor la facut in continuare :hug:
Nu inteleg textul, cred ca e o mica greseala, oricum... Sig`ul si imaginea sunt superbe
Spor la facut in continuare :hug:
ms saiko , da am vacut o gresala
astept sfaturi si pareri
astept sfaturi si pareri
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.Este o diferenta maricica intre primele sig-uri postate de tine si cele din ultimul post.Totul merge din ce in ce mai bine din punctul meu de vedere.
Now let's see...Imi plac primul si al patrulea,mai ales al patrulea.Totusi(intotdeauna exista un "totusi" ),ceea ce ma deranjeaza putin la primul este textul acela.Deoarece background-ul este mai simplut,iar textul acela este micut mi se pare ca sta acolo ca picat de pe luna.Cred ca ar fi aratat mai bn fara el,parerea mea. La al doilea cred ca ai fi putut lucra mai mult la fundal.La cel de-al treilea ti-a iesit bine fundalul pentru inceput,iar ultimul...e dragut,am mai spus-o!
Nu sunt prea experimentata,deci nu pot spune mai multe.Sunt simple pareri ale unui amator.
In rest iti urez spor la treaba in continuare!^^
Now let's see...Imi plac primul si al patrulea,mai ales al patrulea.Totusi(intotdeauna exista un "totusi" ),ceea ce ma deranjeaza putin la primul este textul acela.Deoarece background-ul este mai simplut,iar textul acela este micut mi se pare ca sta acolo ca picat de pe luna.Cred ca ar fi aratat mai bn fara el,parerea mea. La al doilea cred ca ai fi putut lucra mai mult la fundal.La cel de-al treilea ti-a iesit bine fundalul pentru inceput,iar ultimul...e dragut,am mai spus-o!
Nu sunt prea experimentata,deci nu pot spune mai multe.Sunt simple pareri ale unui amator.
In rest iti urez spor la treaba in continuare!^^
Krys- Baby Orange
- Numarul mesajelor : 39
Puncte : 41
Data de inscriere : 09/08/2010
Varsta : 30
Localizare : undeva prin sud-estul tarii
ms de sfat krys
edit
Varianta 1
astept sfaturi si pareri
edit
Varianta 1
astept sfaturi si pareri
Mda vad ca ii cmentati dor lui ayame
Am mai facut gfx....
Am mai facut gfx....
Numa` lu` Ayame? I`m hereeee :3
Soo... In mare imi plac toate Probleme la text cred ca sunt iar dar asta nu conteaza Vad ca lucrezi foarte mult ceea ce e... uau! Eu abia daca am facut jumatate o intreaga vara
Spor in cuntinuare la facut sig`uri ><
Soo... In mare imi plac toate Probleme la text cred ca sunt iar dar asta nu conteaza Vad ca lucrezi foarte mult ceea ce e... uau! Eu abia daca am facut jumatate o intreaga vara
Spor in cuntinuare la facut sig`uri ><
Crazzzy-Orange :: Artists` place :: GFX
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|